20 Nisan 2013 Cumartesi

Kalça ve Göbek Eritmek


Kalça ve Göbek Eritmek
Birçoğumuzun hayali olan dümdüz bir karın, aslında hiç de ulaşılmaz değil. Tek yapmamız gereken biraz efor sarf etmek.
Bunun için, ünlülerin beslenme koçu Valérie Orsoni size altın değerinde öğütler sunuyor.
Detoks etkili yiyeceklere öncelik tanıyın: Elma, enginar, kuru erik gibi yiyecekler sindirimi kolaylaştırıyor ve vücudun atıklardan arınmasını sağlıyor. Aynı zamanda lif zengini yiyecekler ve badem, fındık gibi protein içeren kuruyemişler bağırsakların çalışmasına yardımcı oluyor.
Bununla birlikte, hayvansal yağlardan, kızartmalardan ve beyaz ekmek gibi işlenmiş ürünlerden kaçınmak gerekiyor.
Doğru nefes almayı öğrenin: Doğru nefes almak hazmı kolaylaştırıyor, stresi uzaklaştırıyor ve karın kaslarının güçlenmesine yardımcı oluyor.
Yoga, nefes alışlarınızı düzene sokmanızı sağlıyor. 2-3 dakikalık nefes egzersizleri bir süre sonra farkı hissetmenizi sağlayacak
Düzenli olarak uygulayacağınız sportif bir aktivite edinin: Spor, kalori yaktırdığı gibi şişkinliğinde yok olmasını sağlıyor. Yağlardan kurtulmak için her gün mutlaka en az yarım saat spor yapmak gerekiyor. Yürüyüş, bisiklet, yüzme gibi kardiyo egzersizleri tercih etmek avantaj sağlıyor.
Her gün bir buçuk litre su için: Su içmek kilo vermeye yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda toksinlerden arındırıyor ve lenf sistemine fayda sağlıyor. Suyla birlikte yeşil çay da yağlardan kurtulmak için önemli yer tutuyor.
Unutmamanız gerekir ki, alkol yağların karın bölgesinde toplanmasına, gazlı içeceklerse karnınızın şişmesine neden oluyor.
Pilateste V pozisyonuna yoğunlaşın: Pilateste V pozisyonu, evinizde kolayca yapabileceğiniz ve karın bölgeniz için etkili bir egzersiz! Fotoğrafta gördüğünüz gibi gövdenizle bacaklarınız arasında V açısı yaratın. Karın kaslarınızı iyice sıkın ve dayanabildiğiniz kadar dayanın. Ardından yavaşça bırakın. Pozisyonu 3 kez tekrarlayın.
Hulahop çevirin: Kolay gibi görünmesi sizi yanıltmasın, aslında son derece sabır gerektiren ama bir o kadar etkili bir egzersiz. Karın ve yan bölgeye yerleşmiş yağlardan kurtulmak ve belinizi inceltmek için bire bir. Üstelik yaparken eğleneceksiniz de!

Kalça ve Göbek Eritmek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder